Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Eerste Details PSP Vita Games Boven Water

Hoewel de E3 nog niet is begonnen, heeft Sony al wel de eerste titels voor de Playstation Vita bekendgemaakt. Opvallend is dat Sony van Nintendo lijkt te hebben geleerd en meteen een hele reeks met toptitels klaar heeft staan zoals een nieuwe Wipeout en natuurlijk een nieuwe Uncharted. Dat wordt smullen!

Wipeout 2048 is de Vita versie van Wipeout HD en dat heeft een goede reden. Het is de eerste game waar Vita spelers het tegen PS3 spelers op kunnen nemen. Ook is het mogelijk om met de tiltsensor of het touchscreen aan de achterkant van de Vita te spelen.

Uncharted: Golden Abyss is een prequel op de hele Uncharted reeks en stort je ook nu weer vollop in het avontuur. Drake moet immers weer eens de jungle in en ditmaal gaat het erom dat je een expeditie die 400 jaar geleden verdween boven water weet te halen.

Super Stardust Delta is wederom een succesvolle PS3 game die haar opwachting op de Vita zal maken. De gameplay blijft simpel en verslaven terwijl de graphics goed laten zien wat de Vita in haar mars heeft. Zeer indrukwekkend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.