Jack Spoor
Jack Spoor

Nieuw partnerschap voor Thrustmaster

Thrustmaster kondigt een officieel partnerschap aan met Sony Computer Entertainment voor de recent aangekondigde Playstation 4. Thrustmaster had al eerder een succesvol partnerschap met Sony voor gelicentieerde producten voor de Playstation 3 en Playstation Vita.

Thrustmaster kondigt met enige trost aan dat Sony hen opnieuw heeft gekozen om producten te ontwikkelen voor een nieuwe Playstation console. De teams van Thrustmaster zijn maximaal gemotiveerd om accessoires te ontwerpen die de mogelijkheden van de nieuwe Playstation 4 optimaal weten te benutten. En daarbij ook voldoen aan het verlangen van gamers.

Sony zegt dat de het partnerschap met Thrustmaster de laatste jaren in een versnelling is geraakt. Het is dan ook dus niet meer dan logisch om ook voor de nieuwe console Thrustmaster opnieuw te kiezen als partner.

Thrustmaster hoopt binnenkort meer details te kunnen onthullen over de nieuwe verschillende producten voor de Playstation 4.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.