Arjan Olsder
Arjan Olsder

Vogel’s Lanceert de RingO voor iPad 2

De meeste lezers kennen Vogel’s wel van het Mount & Cover System waar wij eerder al eens een review over schreven. Vogel’s heeft nu de opvolger voor de iPad 2 gelanceerd en besloot daar meteen een nieuwe naam aan te hangen. Vogel’s zal voortaan de naam RingO gebruiken. Deze naam gebruikte het bedrijf al in Amerika.

De grootste verandering in het systeem is uiteraard de Base Cover die nu strak om de iPad past. Deze Base Cover past gewoon op de oude Wall Mount, Car Mount, Flex Mount en de Table Stand. Schakel je over van de iPad naar de iPad 2, dan is vervanging van de Base Cover dus afdoende. De nieuwe Base Cover is ook compatible met de Smart Cover van Apple en heeft een gat voor de camera. Daarnaast moet de nieuwe Base Cover ook de akoestiek verbeteren.

Vogel’s heeft van de iPad 2 versie, twee edities in de winkel liggen. Het gewone Starter Pack met één Wall Mount (€69,99) en het Car Pack waar je in plaats van een Wall Mount een Car Mount bij krijgt (€99,99).

4 reacties

  1. De iPad 2 past ook wel in de iPad 1 basecover, maar handig is het dan niet. Is het ook mogelijk enkel een nieuwe basecover te kopen? Zit niet echt op een extra mount te wachten.

  2. Kijk, hier zit ik nou op te wachten, maar de car mount sla ik over. Anders zit de kleine op de achterbank niks anders dan smurfberries te bestellen en kan pappa weer dokken 🙁

  3. Vogel’s heeft voor de iPad 2 vooralsnog alleen twee starterspacks uitgebracht. Beide met Basecover voor de iPad 2. Eentje met extra wallmount en de ander met de Carmount. Vooralsnog is er geen losse Basecover voor de iPad 2 leverbaar. Het pakket is trouwens wel een stuk goedkoper dan de oude variant voor de iPad 1. En die extra wallmount kun je vast wel plaatsen in je toilet of slaapkamer.. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.