Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de Sonos Table-Top Stand for Sonos Play:1 & Play:3 met 4.5 sterren.

The Good
  • Duidelijke handleiding
  • Compatible met 4 Sonos speakers
  • Zit stevig in elkaar
  • Goed doordacht ontwerp

Sonos Table-Top Stand for Sonos Play:1 & Play:3 kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Vandaag testen we de Vogel’s Sound 4113 Black. Ja er is ook een White uitvoering, maar de Sonos One waarmee we deze combineren, is nou eenmaal zwart. Deze standaard is ook compatible met de Sonos One SL, Sonos Play:1 en Sonos Play:3.

Unboxing

In de verpakking zitten de twee zwart-plastic delen waar deze table-top stand uit bestaat en acht rubbertjes. Voor de Sonos One, Sonos One SL en Sonos Play:1 heb je er vier nodig. Voor de Sonos Play:3 heb je ze alle acht nodig. Let wel, de meegeleverde handleiding en het doosje houden nog geen rekening met het bestaan van de Sonos One en Sonos One SL. Maar wij weten nu uit de praktijk dat dit werkt.

Vogel's Table-Top Stand for Sonos handleiding

Ontwerp

Het ontwerp van deze standaard is heel eenvoudig en daar zit hem de kracht. Eigenlijk geef je jouw speaker een soort bolgewrichtje mee. Hierdoor kun je de hoek bepalen waarin de speaker haar muziek speelt.

Dit laatste is ook echt de reden om deze Vogel’s table-top stand te kopen. Heb je een Sonos One naast je op je bureau staan, of in de keuken, dan straalt hij zijn muziek vaak te laag uit. De mooiste muziek straalt dus een beetje langs je op.

Met de Vogel’s Table-Top Stand for Sonos, zet je de speaker gemakkelijker in een hoek waarmee je de muziek omhoog kunt richten. Zo is de muziek beter op jouw gehoor gericht en klinkt het nog beter.

Natuurlijk heeft Sonos rekening gehouden met een stuk kabelgeleiding. De kabel kan met gemak weglopen uit deze standaard. Top.

Conclusie: Vogel’s Table-Top Stand for Sonos (Sound 4113 Black)

De Vogel’s Table-Top Stand for Sonos is een zeer simpele, maar vooral ook effectieve standaard voor jouw Sonos speakers. Hij heeft voldoende grip en laat zich gemakkelijk bijstellen. Ideaal!

Sonos Table-Top Stand for Sonos Play:1 & Play:3 kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

3 REACTIES

  1. Klopt de score? Of is dat een standaardsetting die vergeten is aan te passen? 2,5 van de 5 sterren komt als laag over als ik de review lees…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.