Netgear Lanceert de N750 Router

Netgear heeft een nieuw vlaggenschip en het heet de N750 (WNDR4000) . De N750 is de alleskunner uit het assortiment routers dat Netgear dit jaar heeft gepresenteerd. Één van de vernieuwingen in deze router is dat de router geoptimaliseerd is voor HD streaming, iets dat zeker de filmkijkers zou moeten aanspreken.

De router is in staat tot 750Mbs tegelijk over de verschillende verbindingen te pompen. Als je alleen naar draadloze verbindingen kijkt kan de router tot 450Mbps over WiFi N verzenden en tot 300Mbps over WiFi G. Voor bedrade computers beschikt de router over 4 gigabit poorten.

De router is overigens ook bijzonder geschikt voor bezoekers. Net als bij de WNDR3700 is het mogelijk om een privé en gastennetwerk op te zetten. Wanneer gasten van het netwerk gebruikmaken, kunnen ze niet op Uw eigen computers kijken en ook geen gebruik maken van printers en mediaservers die eventueel aangesloten zijn.

Het is mogelijk om ouderlijk toezicht in te stellen en om via DLNA een mediaserver op te zetten. Het is namelijk mogelijk om via USB een externe hardeschijf aan te sluiten.

De N750 (of WNDR4000) ligt vanaf juli in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram