Rotterdam is komende maand twee grote evenementen rijker en wel de Mobile Unconference en het AppCircus. Hoewel de Mobile Unconference een plek is waar ontwikkelaars voornamelijk over mobiele bits en bytes kletsen, is het AppCircus een verkiezing van wat nou de beste app van Nederland is.

Alle mobiele ontwikkelaars kunnen hun apps voor deze wedstrijd opgeven via de website van het AppCircus. Een jury bestaande uit o.a. Bloggers en journalisten zullen een shortlist van de 10 meest interessante apps opstellen. De makers van deze apps mogen de apps tijdens het AppCircus presenteren waarna zowel het publiek als een professionele jury de beste app mogen kiezen. 16 mei zal een spannende dag worden, wij zijn er in iedergeval bij!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.