GadgetGear.nl

Oppo komt naar Nederland

Na Huawei en OnePlus is er opnieuw een Chinese smartphonegigant die de pijlen richt op Nederland. Oppo lijkt een kantoor te gaan openen in Rotterdam om van daaruit Nederland van Oppo smartphones te voorzien.

Dat Oppo zich hier gaat vestigen is niet heel vreemd. Het merk is onderdeel van BBK Electronics, dat ook weer eigenaar is van Vivo en OnePlus. OnePlus werkt al een tijdje hard aan de verovering van Nederland en doet dit vanuit het VK. Met de Brexit op de loer is London misschien niet de handigste stad om een hoofdkantoor te vestigen. Dus lijkt de focus nu op Rotterdam te liggen.

Daar liggen, volgens Android World, twee open vacatures. Het bedrijf zoekt een after-sales medewerker en een software tester die gaat kijken of de Oppo smartphones goed op de Nederlandse mobiele netwerken werken. Hoe snel dit allemaal gaat, moeten we nog zien. Het kan goed tot het einde van het jaar duren voor we Oppo in het vaste aanbod van de Nederlandse smartphone verkopers gaan zien.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten