Rotterdam organiseert Cyber Security Event voor ondernemers op 8 oktober

Niet alleen de gewone burger, maar ook de ondernemer loopt steeds meer risico op het gebied van cybercrime. Ook hier bij GadgetGear.nl, vinden dagelijks vele pogingen plaats om ons te hacken. De Gemeente Rotterdam organiseert, met diverse andere partijen, een evenement om ondernemers beter voor te lichten.

Cyber Security Event

Het Cyber Security Event Rotterdam vindt komende dinsdag plaats in De Kuip. Ondernemers kunnen daar gratis naar toe om deel te nemen aan het programma. Daar wordt, onder anderen door de Politie, maar ook door Dave Maasland van ESET, voorlichting gegeven over hoe ondernemers met cybercrime om dienen te gaan. Het evenement wordt geopend door John van den Heuvel.

Ook is er een informatieplein voor ondernemers. Daar staan diverse partijen klaar om voorlichting te geven. Voor ondernemers is deelname aan het evenement gratis.

Cyber Security Event Rotterdam wordt georganiseerd door VAR, CCV, Ministerie van Justitie en Veiligheid, Politie, PVO, VNO NCW en MKB Rotterdam.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram