Meer dan 4 Miljoen Little Big Planet Levels Gemaakt

Het is ongelooflijk, maar Sony heeft bekendgemaakt dat spelers van de Little Big Planet games in totaal 4.1 miljoen eigen levels hebben gemaakt. Sinds de release van Little Big Planet 2 lijkt de community van spelers actiever dan na de release van het eerste Little Big Planet spel op de Playstation 3.

Spelers van Little Big Planet 2 hebben natuurlijk een voorsprong op de spelers van de eerste Little Big Planet game omdat alle levels van de eerste game ook in deel twee te spelen zijn. Een leuke berekening; als je elk level 5 minuten zou spelen, heb je er 78 jaar voor nodig om alle levels gezien te hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.