Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Streetfighter Krijgt Concurrentie van DOA (3DS)

Hoewel Super Streetfighter IV 3D Edition aardig de show lijkt te stelen, kondigde Nintendo vandaag nog een grote vechtgame voor de Nintendo 3DS aan. Vanaf mei zal Dead or Alive Dimensions in de schappen liggen.

Met de lancering van Dead or Alive op de 3DS, is het de eerste keer dat we een game uit de Dead or Alive serie op een Nintendo console zien, wat ongetwijfeld met het unieke scherm van de 3DS temaken heeft. Wij zijn dan ook benieuwd hoe de gameplay is in vergelijking tot Super Streetfighter.

DOA zal 25 speelbare karakters bevatten. Ook deze fighter bevat een Streetpass functie. Jammer alleen dat deze van Streetfighter afgekeken lijkt te zijn want ook met deze Streetpass gaat het om virtuele gevechten om virtuele figuurtjes te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.