Plantronics Calisto, de Ultieme Speakerphone voor Thuiswerkers?

Plantronics heeft afgelopen week de Calisto 800 serie gelanceerd. Plantronics noemt de Calisto een multi-device smartspeaker doordat het apparaat gesprekken via de mobiele telefoon, de vaste telefoon en pc weet samen te brengen in één stukje hardware.

Naast het verenigen van alle lijnen in een enkel apparaat bevat de Calisto (afhankelijk van de uitvoering) zelf een draadloze headset (met de eigenzinnige naam Lapel) om zo het telefoneren zo comfortabel mogelijk te houden. De Calisto is ook in staat om de beschikbaarheid status op Skype of Lync aan te passen.

De Calisto 820 kost €179 en kan op een mobiele telefoon en PC worden aangesloten. De Calisto 825 bevat voor €249 ook de Lapel bluetooth headset. De Calisto 830 kost €199 en kan op de mobiele telefoon, PC en vaste lijn worden aangesloten. De Calisto 835 kost €269 en is gelijk aan de 830 maar bevat ook de Lepal. De Lepal kan ook los gekocht worden voor €79. Binnenkort de review!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram