Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Duke Nukem: Critical Mass Krijgt een Releasedate (DS)

Vandaag kondigde Apogee de Nederlandse releasedate aan voor Duke Nukem Critical Mass. De game zal op 8 April in de schappen liggen. Het is overigens de eerste keer dat de Duke zijn entree op de Nintendo DS zal maken en uiteraard verbaasd het ook ons dat Apogee niet meteen voor de 3DS heeft gekozen.

In de game bevindt Duke zich in de toekomst waar het al net zo’n zooitje is als in de eerdere Duke Nukem games. Uiteraard staat de game weer volop in het teken van aliens die moeten worden afgeknald en mooie dames die moeten worden bevrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.