Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dead Island’s Indrukwekkende Trailer

Onlangs kondigde Deep Silver de game Dead Island aan. Inmiddels staat de trailer van deze nieuwe zombiegame online en dat lijkt een waar meesterwerkje van emotie en horror te zijn geworden. Wij vragen ons zelfs af of de game nog wel in staat is om de trailer te kunnen overtreffen.

De game speelt zich af tijdens een familietripje op een tropisch eiland. Al snel blijkt dat het eiland overlopen is door zombies en daar zit je dan met een chronisch tekort aan wapens.

De game zelf is een first-person zombiesloper met veel man-tegen-man gevechten en de mogelijkheden om zowel het karakter als de wapens gaandeweg verder te ontwikkelen. De game kent ook een coöp modus waarmee je met drie vrienden tegelijk het verhaal kan spelen. Het is immers veel leuker om samen wat zombies te slopen.

Dead Island zal later dit jaar op de Playstation 3, Xbox en PC verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.