GadgetGear.nl

Ugears presenteert nieuwe modellen

We zijn gek op Ugears. De houten modellen die in een bouwpakket komen hebben een unieke uitstraling en zijn doorgaans niet al te lastig om in elkaar te zetten. Het merk komt opnieuw met nieuwe modellen.

Ditmaal is het de combinatie van de Big Boy Truck en een multifunctionele oplegger. De truck is een typisch Amerikaans model met enorme neus. Daar worden ze onder anderen door Scania ontwikkeld. Hoewel er geen merk op staat, zijn de designinvloeden wel duidelijk.

Bij de trailer geeft Ugears je stiekem de vrijheid om te maken wat jij wilt. Het frame is er. Aan jou om dit te vullen. Bijvoorbeeld met koude blikjes bier.

Gelijktijdig met de Big Boy Truck, introduceert Ugears ook haar creation collection fidgets. Dit zijn vier fidgets in de vorm van een gitaar, krant, tempel en een retro filmprojector.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten