Corel heeft onlangs VideoStudio Pro X4 aangekondigd. Deze nieuwe editie van hun video suite bevat een aantal zeer interessante nieuwe features. De meest interessante daarvan is dat het pakket geschikt is gemaakt voor het verwerken van 3D video’s.

Het is nu mogelijk om onder anderen Time Lapse video’s te maken. Voor Time Lapse video’s maak je een groot aantal foto’s die Video Studio in een film omzet. Ook is het mogelijk om op die manier Stop Motion video’s te schieten. Ook is het mogelijk om video’s naar HD te upscalen al blijft de vraag natuurlijk wat de kwaliteit van die video’s zal zijn.

Zoals gezegd is het ook mogelijk om 3D video’s te bewerken. Sterker nog, je kan 2D video’s naar 3D upscalen. Mocht je geen 3D scherm bezitten, dan bevat de doos van Video Studio Pro X4 ook een stevige 3D-bril. Wij zijn erg nieuwsgierig naar het resultaat. Duur is Video Studio overigens niet. Het pakket kost €69,-

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.