Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Angry Birds Valentijn, 3DS, Superbowl en Meer

Het is zover. Vanavond is dan eindelijk de laatste update van Angry Birds Seasons op de App Store verschenen (iPhone iPad Android). Na het downloaden van de update beschik je over een nieuw arsenaal valentijnslevels. Ongetwijfeld is dit een zoethoudertje totdat Angry Birds Rio volgende maand op de App Store verschijnt.

Ook de Android versie van Angry Birds heeft een update gekregen. Oplettende downloaders zullen al gezien hebben dat de game nu toegang vraagt tot de SMS functies van jouw telefoon. De game gebruikt SMS om af te rekenen voor bijvoorbeeld de Mighty Eagle Strike en nieuwe levelpacks. Op dit moment zal de game dit echter alleen in Finland gebruiken, dus wees voor nu gerust…

Afgelopen week kondigde ontwikkelaar Rovio al aan dat het game veteranen heeft ingehuurd om Angry Birds geschikt te maken voor de grotere consoles (hoewel de game al als Playstation Minis verkrijgbaar is). Nu blijkt dat Rovio plannen heeft om de game zo snel mogelijk naar de Nintendo 3DS en Wii te porten. Deze games zouden dit jaar nog uitkomen.

Tot slot nog wat Angry Birds Superbowl nieuws. Tijdens de superbowl was een reclame te zien van de nieuwe film Rio. Hier zat een geheime code in verstopt om een nieuw Superbowl level te unlocken. Om dit voor elkaar te krijgen moet je in Angry Birds (iPhone iPad Android) level 13-12 na ongeveer 25 seconde en witte vogel naar achteren katapulteren en een ei laten vallen. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.