Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Steve Jobs Weer met Ziekteverlof

Steve Jobs is zojuist weer met ziekteverlof gegaan. Tim Cook zal zijn functie binnen Apple waarnemen tot Steve terug is. Steve ging al eerder op ziekteverlof en kwam terug met een nieuwe lever en natuurlijk de Apple iPhone.

Steve heeft alle medewerkers van zijn ziekteverlof op de hoogte gebracht en aangegeven wel aan te blijven als CEO van Apple en bezig te blijven met de strategie achter het bedrijf. De vorige keer dat Tim het overnam verdiende hij voor 6 maanden werk $22 miljoen. Niet geheel onverdienstelijk dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.