Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Little Big Planet 2 Komt Eraan

Toen Little Big Planet uitkwam was dit de eerste game die oneindig veel gameplay zou bevatten. Hoewel er nog weinig reden was om echt nieuwe levels aan te bieden, blijkt er reden genoeg te zijn om toch Little Big Planet 2 uit te brengen.

Naast een nieuw avontuur voor Sackboy bevat Little Big Planet is het Op PatchworkPlanet mogelijk om compleet nieuwe games binnen het LBP2 wereldje te bouwen en te delen met andere spelers. Naast het bouwen van extra games is het trouwens ook mogelijk om bijvoorbeeld films op te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om de creaties van anderen te checken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.