Steeds meer auto’s beschikken over LED verlichting. De voordelen van LED verlichting in een auto zijn duidelijk. Naast een energiebesparing van 25% zien ze er beter uit en ze gaan een stuk langer mee dan de auto zelf. Nu is 25% energiebesparing voor benzine en diesel auto’s niet heel indrukwekkend.

Osram heeft echter berekend dat de toepassing van LED verlichting in elektrische auto’s wel grote voordelen heeft. Een elektrische auto kan op basis van LED verlichting al snel 9.6 kilometer verder rijden op een enkele lading. Traditioneel is de actieradius van een elektrische auto het grootste bezwaar om ze aan te schaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.