Arjan Olsder
Arjan Olsder

Homey start ondersteuning voor Zigbee producten

Per direct zullen Homey gebruikers in staat zijn om Zigbee producten in hun smart home te integreren. Hoewel Homey al met Philips Hue lampen overweg kon via een HTTP verbinding met de Hue hub, opent de directe aansturen vele nieuwe mogelijkheden.

Zo wordt het onder anderen mogelijk om Osram Lightify en IKEA Tradfri lampen direct aan te sturen, zonder gebruik te hoeven maken van een bridge. Homey neemt de directe controle over. Dit scheelt weer een aankoop en natuurlijk in het stroomverbruik van de bridge die niet meer nodig is.

Er is geen extra hardware voor Zigbee nodig. De hardware zit al vanaf het eerste exemplaar ingebakken. De upgrade is dus gratis.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.