Het duurde anderhalf jaar, maar de laatste update aan het nog altijd populaire World of Warcraft, World of Warcraft Cataclysm, is eindelijk af. Vanaf volgende week ligt de uitbereiding in de Nederlandse gameschappen.

Inmiddels spelen 12 miljoen gamers wereldwijd World of Warcraft, en ook in Nederland is de game enorm populair. Met deze nieuwe uitbereiding komen nieuwe aanvalstechnieken en battlegrounds beschikbaar. Ook zullen levels 1 tot en met 60 van een nieuwe look en feel zijn voorzien.

Om deze release te vieren, zullen een groot aantal winkels een nachtopening houden in de nacht van 6 op 7 december. Daarvoor kan je onder anderen bij Dixons terecht. Maarliefst 30 filialen zullen de deuren om middernacht openen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.