GadgetGear.nl

WoW update: nieuwe speelbare Allied Races

Sinds de laatste uitbreiding “the Battle for Azeroth” is er weer veel nieuws te ontdekken. Nieuwe Allied Races, PvP updates, de terugkeer van de Brawler’s Guild en meer. GadgetGear heeft de laatste nieuwtjes op een rijtje gezet voor je en helpt je ontdekken hoe je de nieuwe Allied Races kunt spelen, want hier moet je wel iets voor overhebben!

Battle for Azerth

Het kan zijn dat je jouw WoW account aan de wilgen hebt gehangen. Het was niet meer zoals vroeger? Of je maatjes spelen wat anders? Kan, zeker. Toch komt the Battle for Azeroth dichterbij het oer WoW gevoel dan ooit. Check deze gave trailer eens en vertel me dan dat je WoW sense niet geprikkeld wordt!

 

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

 

Twee nieuwe rassen, voor ieder wat wils. Maar om de Kul Tiran Humans of de Zandalari Trolls te spelen, moet je wel wat doen. Bekijk de trailer en lees hieronder wat je allemaal moet regelen om een nieuw character met nieuwe eigenschappen te kunnen spelen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

De Zandalari

De Zandalari is een trots volk wiens oorsprong dateert van de vroege dagen van Azeroth’s geschiedenis . Hun woeste krijgers rijden dinosaurussen in strijd  en ze bezitten één van de meest formidabele marine- vloten in de wereld.

Beschikbare classes: 

Druid, Hunter, Mage , Monk, Paladin , Priest , Rogue , Shaman , Warrior

Ras Eigenschappen:

City of Gold: Discover more gold from creatures.
Embrace of the Loa: Beseech a loa, obtaining one of six powerful boons.
Pterrordax Swoop: Summons a pterrodax to reduce your falling speed.
Regeneratin’: Concentrate to heal yourself rapidly over a short time.

Om dit ras te unlocken met je ten eerste Exalted zijn met de Zandalari Empire. Je moet daarnaast ook de  achievement Zandalar Forever en achievement Tides of Vengeance completen.

Kul Tiras

Kul Tiras werd opgericht door onbevreesde ontdekkingsreizigers wie zeilde naar nog niet in kaart gebrachte wateren, op zoek naar avontuur! Als een belangrijk lid van de Alliantie van Lordaeron , is de marine van Kul Tiran dominerende kracht in de zeeën van Azeroth met haar legendarische vloot .

Beschikbare classes: 

Druid , Hunter, Mage , Monk, Priest , Rogue , Shaman , Warrior

Ras Eigenschappen:

Brush It Off: Increases Versatility and heals a portion of the damage you take.
Child of the Sea: Swim faster and breathe longer underwater.
Haymaker: Smash your opponent, stunning and knocking them back.
Jack of All Trades: Skill in all professions increased.
Rime of the Ancient Mariner: Resistant to Frost and Nature damage.

Om dit ras te unlocken met je ten eerste Exalted zijn met de Proudmoore Admiralty. Daarnaast moet je de achievement A Nation United en Tides of Vengeance completen

Blijf op de hoogte van onze games, reviews en artikelen. Volg ons op Facebook en geniet meer van GadgetGear.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten