Razer gaat mechanische switches leveren voor andere merken

Razer kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Wanneer je een gamer vraagt wat minimaal in een toetsenbord moet zitten, kiest deze voor een mechanische switch onder de knoppen. En zeer waarschijnlijk wordt er dan meteen gedacht aan Cherry Red, Brown of blue. Allemaal met hun eigen karakteristiek. Razer ontwikkelde enkele jaren geleden haar eigen mechanische switches.

De handel in mechanische switches is zeer levendig. Het komt weleens voor dat fabrikant Cherry zonder voorraden zit en echte concurrenten zijn er niet. Nouja, waren er niet. Razer ontwikkelde haar switches van origine voor haar eigen toetsenborden. De kwaliteit van de switches is enorm goed waardoor Razer nu gaat proberen Cherry van haar troon te stoten.

Razer gaat haar switches aan diverse andere fabrikanten van gaming toetsenborden verkopen. Hierdoor kun je binnenkort mogelijk een HyperX toetsenbord kopen met Razer green, orange of yellow knoppen. Misschien zijn er zelfs merken die je de keuze laten maken tussen alle drie de varianten van Razer en alle drie de varianten van Cherry. En dan kun je als gamejournalist ook eindelijk een echte vergelijking maken. Alle reden dus om blij te zijn met deze zet van Razer.

Razer kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram