Twee Nieuwe Navigatiesystemen voor Mio

Mio heeft twee nieuwe navigatiesystemen aangekondigd. De Spirit V575 en de Spirit 370. De Spirit V575 valt met name op omdat deze ook in staat is om digitale televisie via een DVB-T tuner weer te geven. Ideaal voor taxichauffeurs.

Naast de weergave van TV kanalen (in Nederland zijn dat de publieke en lokale omroepen), beschikt de V575 ook over IQ routes. IQ routes past de gekozen route aan op basis van algemene filemetingen. Wat ook heel leuk is, is de LearnMe functie. Die slaat het rijdegrag van de gebruiker op, en zal toekomstige routes daarop aanpassen. Wij hebben dan ook het vermoeden dat alle routes voor ons, op zijn minst over de autobahn gaan.

Harold Cobben, Country Director Benelux, zegt hierover: “De ontwikkeling van de digitale TV-markt is wereldwijd al erg volwassen, maar aan de marktvraag voor mobiele TV-oplossingen en entertainment wordt nog niet voldoende tegemoetgekomen. Voortbouwend op Mio’s ervaring en succes van eerdere producten met TV- en entertainmenttoepassingen denk ik dat we met de Spirit V575 TV zeker tegemoet komen aan deze vraag. Voor klanten die een compact en betaalbaar navigatiesysteem willen hebben dat rijkelijk uitgerust is, is er de Spirit 370. Dit systeem voldoet aan al deze eisen en biedt de optimale prijs/kwaliteitsverhouding.”

De belangrijskte features op een rij;
Mio V575 TV – DVB-T tuner, 4.7” scherm, MP3/foto/video playback, 23 landen, IQ Routes, LearnMe, TMC, Flitslocaties
Mio 370 – 3.5” scherm, 23 landen, IQ Routes, LearnMe, Flitslocaties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram