Zoals we eerder deze week al aangaven, verwachten we dat de nieuwe iPod Touch over op zijn minst een camera aan de voorzijde zal beschikken om zo Apple’s Facetime te ondersteunen. Inmiddels lekker meer details uit.

Zo zal de iPod Touch net als de iPod Nano’s van vorig jaar eindelijk over een camera gaan beschikken, en wel dezelfde camera als in de iPhone 4. De iPod zal ook zoals verwacht over een retina display beschikken. Retina (960×460 Pixels) heeft een veel hogere resolutie dan het huidige scherm, maar het contract is volgens een aantal tests nog niet zo goed als Super AMOLED van Samsung. Verder mag verwacht worden dat het uiterlijk vergelijkbaar zal zijn, al zal hij slechts over een Wi-Fi antenne beschikken waardoor AntennaGate aan de iPod Touch voorbij zal gaan. De iPod Touch zal naar verwachting in September aangekondigd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.