Dé iPad Lancering in Nederland

Vandaag was de grote dag voor iedereen die een Nederlandse/Belgische iPad op zijn of haar verlanglijstje had staan. De iPad ging eindelijk in de verkoop en dat was te merken bij de vele Apple centers in Nederland, waar klanten al vroeg in de rij stonden.

Minder druk was het bij o.a. de Media Markt filialen die het apparaat ook fors hebben ingekocht. Hoewel exacte verkoopcijfers nog niet bekend zijn, is het in ieder geval duidelijk geworden dat geruchten over mogelijke voorraad tekorten wellicht wat overdreven zijn. Wat wel duidelijk is geworden is dat Apple de dollarprijzen 1 op 1 in euro’s heeft omgezet. Importeren vanuit Amerika zal met name bij de duurdere modellen lonend zijn.

De iPad is zowel met als zonder 3G verkrijgbaar. De operators verkopen geen bundels maar de microsim is o.a. bij T-Mobile en Vodafone op voorraad. In België zal de iPad wel in diverse bundels verkrijgbaar zijn bij Mobistar, Proximus, Base en Mobile Vikings.

Voor de beginners, check even de iPad Startpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.