Logo GadgetGear.nl
Zonnepanelen op een dak
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Eneco gaat de controle nemen over zakelijke zonnepanelen

Ben je een bedrijf met meer dan 100 zonnepanelen op het dak? Dan is Eneco van plan om vanaf deze maand de controle over de panelen van je over te nemen. Hiervoor krijg je een gratis stuurbox toegestuurd van Eneco.

Deze laat het Eneco toe om nauwkeurig te bepalen wanneer jouw zonnepanelen gaan dimmen of zelfs helemaal worden uitgeschakeld. Zo kan Eneco een betere balans op het stroomnet mogelijk maken. Maar daar stopt de controle niet bij. Eneco is op deze manier ook beter in staat om het opwekken van stroom bij haar klanten zo aan te sturen dat het niet al te veel last heeft van negatieve stroomtarieven. Het geef tEneco dus veel meer mogelijkheden om te handelen op de energiemarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.