GadgetGear.nl

Server als verwarming in huis? Nerdalize is failliet

Het was een geweldig idee. De warmte die servers genereren gebruiken om huizen te verwarmen. Dit door servers als radiatoren aan de wand te hangen. Helaas is het Nederlandse Nerdalize, dat dit werkelijkheid wilde maken, failliet.

Het idee is briljant. In plaats van investeren in het koelen van enorme datacentra, servers in huizen plaatsen en die warmte te gebruiken in de woningen. Om de servers warmte te laten genereren, wordt de servercapaciteit verhuurd aan bedrijven en instanties die dit nodig hebben.

Om zoiets voor elkaar te krijgen, zijn er nogal wat hordes te overwinnen. Zo willen gezinnen in de zomer geen verwarming aan en hebben de huizen een snelle internetverbinding nodig.

RTL Z ontdekte dat 27 december, de stekker uit het bedrijf is getrokken. Het bedrijf wist voor haar faillissement nog een flinke investering van Eneco binnen ge halen en ook via Crowdfunding was veel geld opgehaald. Het bedrijf stond voor een lening van €2.000.000 die moest worden afgelost.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten