Logo GadgetGear.nl
snapchat
Picture of Jeroen van Wijngaarden
Jeroen van Wijngaarden

Snapchat: Nieuwe functies voor personalisatie

Snapchat introduceert nieuwe functies gericht op personalisatie, waarmee gebruikers meer mogelijkheden krijgen om hun Snaps, Verhalen, Spotlight en Bitmoji aan te passen.

Met de toevoeging van Templates wordt het creëren van video’s en Snaps vereenvoudigd. Gebruikers kunnen nu gemakkelijk nummers toevoegen vanuit Herinneringen of hun camerarol, waardoor het delen van perfecte video’s met vrienden en familie snel en moeiteloos wordt.

Daarnaast kunnen gebruikers nu langere video’s maken en uploaden, met een maximum van drie minuten voor Chats, Stories en Spotlight. Deze uitbreiding biedt meer ruimte voor expressie zonder onderbrekingen.

De camera-ervaring wordt ook verbeterd met nieuwe AI-lenzen, waarmee gebruikers met één tik thema’s kunnen kiezen voor hun foto’s en video’s. Bovendien belooft Snapchat meer thema’s en stijlen toe te voegen in de nabije toekomst.

Exclusief voor Snapchat+ biedt de app nu de mogelijkheid om avatars naast die van beste vrienden te plaatsen in vriendschapsprofielen, die gedeeld kunnen worden in de app. Daarnaast kunnen gebruikers nu ook hun huisdieren in de virtuele wereld brengen door een foto van hun huisdier te uploaden via Snap Map, waarna een unieke avatar automatisch wordt gegenereerd.

Met deze toevoegingen blijft Snapchat streven naar een meer gepersonaliseerde en uitgebreide ervaring voor haar gebruikers, waarbij creativiteit en verbondenheid centraal staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.