Logo GadgetGear.nl
mokiba fusion keyboard 2
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Het Mokiba Fusion Keyboard voor tablets dubbelt als touchpad

Fabrikant Mokiba heeft een wel heel bijzonder toetsenbord op Kickstarter gezet. Het Mokiba Fusion Keyboard kan niet alleen met drie apparaten tegelijk verbonden worden, maar de vlakke toetsen doen ook dienst als touchpad.

Zoals meerdere van dit soort toetsenborden, doet het toetsenbord ook dienst als magnetische cover voor jouw iPad. Daarbij kun je de iPad in verschillende hoeken op de cover zetten. Net wat jouw persoonlijke voorkeur heeft.

Mokiba Fusion Keyboard

Mokiba heeft echter bewust gekozen voor vlakke keycaps op dit toetsenbord. Daarmee konden die namelijk worden gecoat om dienst te kunnen doen als touchpad. Al jouw vingerbewegingen worden door het toetsenbord geregistreerd om als gestures door te geven. De spatiebalk bestaat zelfs uit delen om zo te kunnen dienen als linker- en rechter muistoets. Het keyboard kun je namelijk ook voor jouw andere devices gebruiken. Het maakt niet uit of dat een macOS, iOS, Windows, Android, Linux, Smart TV, Steam Deck of ander apparaat is dat met Bluetooth toetsenborden kan werken.

Gebruik je ook graat de Apple Pencil in combinatie met jouw iPad? Ook daar heeft Mokiba aan gedacht. In de sluiting van de Fusion Keyboard is ruimte overgehouden voor de Apple Pencil. De batterijduur van het toetsenbord zou naar verwachting op 60 uur liggen. Opladen doe je met USB-C.

mokiba fusion keyboard

Het Fusion Keyboard is al productieklaar, dus backen is kopen. Hij is er als universeel model voor tablets, smartphones en computers, maar ook specifiek voor de iPad Pro 11” en 12,9”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.