Logo GadgetGear.nl
LEGO The Great Deku Tree doos
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Eindelijk maakt Zelda de sprong naar LEGO

Wie in de 80’s al LEGO uit het ridderthema kocht, had natuurlijk al minifigs die sterk lijken op Nintendo’s Link. Zo’n 40 jaar later zien we nu ook de echte Link in de eerste Zelda doos van LEGO opduiken.

LEGO gaat namelijk de Great Deku Tree uit Ocarina of Time en Breath of the Wild uitbrengen. De doos bestaat uit 2.500 stenen en gaat in september €300 kosten.

LEGO The Great Deku Tree

Wie de twee games goed kent, weet dat de boom in beide games een andere kleur bladeren droeg. Je kunt in deze doos zelf kiezen of je de Great Deku Tree met groen of roze bladgroei opbouwt. Ook kun je de gezichtsuitdrukking van de boom aanpassen. Ook kun je Klulltula uit Ocarina of time in de mond van de boom bouwen.

LEGO huis van Link

Je krijgt ook links huis en de sokkel met het meesterzwaard om op te bouwen. In totaal krijg je vier minifigs. Dit zijn drie varianten van Link en Princess Zelda. Het is ook mogelijk om koroks te bouwen, waaronder Hestu.

LEGO Deku Tree kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.