Stoov Stonewashed
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Stoov introduceert nieuwe, stonewashed warmtekussens

Okay, heel nieuw zijn ze niet, de nieuwe warmtekussens van Stoov. Maar het merk introduceert wel een compleet nieuwe serie hoezen waarin je ze kunt bestellen… of je bestelt natuurlijk alleen een nieuwe hoes.

Het merk introduceert voor de lente namelijk haar nieuwe Stonewashed lijn. Deze nieuwe hoezen voor de verschillende warmtekussens (zoals de Ploov en de Big Hug) zijn van canvas en stonewashed voor een wat ruigere look. De Stonewashed collectie verschijnt in het blauw, groen, beige en geel.

Stoov kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.