Logo GadgetGear.nl
Deezer Logo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Deezer stopt 18 april met gratis accounts

Gratis muziek streamen via Deezer stopt per 18 april. In diverse landen haalt Deezer de gratis abonnementen offline, wat de suggestie wekt dat het financieel niet haalbaar is om de gratis dienst in verschillende markten voort te zetten.

Gebruikers van een gratis Deezer account krijgen dan ook de optie om te upgraden, of toegang tot het streamingplatform te verliezen. Nederland is overigens niet het eerste land dat Deezer Free verliest. Er zijn al diverse andere landen waar de gratis variant verdween.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.