Huawei AppGallery tips voor de feestdagen

De  AppGallery van Huawei wordt steeds volwassener. De techgigant investeert volop in zijn eigen appstore, en dat is te zien. Niet alleen verschijnen steeds meer Nederlandse apps in de winkel, ook worden Huawei-twijfelaars over de streep getrokken met kortingen en andere acties. Vanaf nu lichten we wekelijks de interessantste apps en aanbiedingen uit. 

Dystopia: Contest of Heroes

De nieuwe telg in de Dystopia-serie toont de drang van Huawei om zich op de appmarkt de bewijzen. Het bedrijf werkte samen met Beetroot Labs aan de online RPG en kreeg als dank in november de primeur, toen de game een week lang alleen in de AppGallery te downloaden was. Colin Mcgregor speelt de hoofdrol in deze “post-apocalyptische, cyberpunk RTS game”, zoals de studio het zelf noemt. Dat is een hele mond vol natuurlijk. Wat wij ervan vinden? Denk Clash of Clans maar dan in hoger tempo!

Download

Deezer

Deezer behoeft nauwelijks introductie. De muziekstreamingdienst telt 56 miljoen nummers, genoeg om deze toch wat eenzame kerst door te komen. Gratis luisteren kan, maar dan moet je wel genoegen nemen met advertenties en zit je vast aan de shufflestand. Voor € 9,99 per maand stream je onbeperkt en ononderbroken. Download je de app in AppGallery, dan luister je de eerste 3 maanden echter gratis. Kijk, da’s dan toch weer zo’n 33.000 keer All I Want For Christmas achter elkaar, voor als je shoppen tijdens de feestdagen mist.

Download

Buienradar

Huawei voegt in rap tempo lokale apps toe aan AppGallery en lokaler dan Buienradar ga je het niet krijgen. Nederlanders zijn notoire weer-app verslaafden en checken de weersvoorspellingen continu. Best raar eigenlijk, want in ons koude kikkerlandje zijn er effectievere manieren om gelukkig te worden. Alsnog fijn dat we nu ook op onze nieuwe Huawei smartphones kunnen zien dat een witte kerst er wederom niet in zit dit jaar.

Download

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.