Logo GadgetGear.nl
camelbak podium titanium 18oz (1) (1)
Picture of Jeroen van Wijngaarden
Jeroen van Wijngaarden

Camelbak presenteert de Podium Titanium en Podium Steel.

Op 18 maart 2024 heeft CamelBak® aangekondigd dat de nieuwe thermische versies van de Podium® bidons nu verkrijgbaar zijn. Deze nieuwe modellen, de Podium Titanium en Podium Steel, zijn online beschikbaar en te koop bij diverse fietsenwinkels in Europa.

De Podium Titanium en Podium Steel werden voor het eerst gepresenteerd op de Eurobike show in Duitsland in 2023. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht materialen en beloven langdurige koeling en duurzaamheid.

De Podium Titanium is ontworpen als een ultralichte bidon voor veeleisende wielrenners. Met hoogwaardige materialen en een dubbelwandige vacuümisolatie kan deze bidon koud water tot zeven uur lang koel houden. Deze variant is compatibel met de meeste bidonhouders en kan ook los van de fiets worden gebruikt.

camelbak podium titanium 18oz (1) (1)

 

De Podium Steel biedt veelzijdigheid met zijn universele dop en eigentijds ontwerp. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en inhoudsmaten, belooft deze bidon dranken tot 18 of 14 uur lang koel te houden, afhankelijk van de capaciteit. Ook deze variant is compatibel met de meeste bidonhouders en heeft een lichtgewicht ontwerp.

Eén reactie

  1. Zouden jullie dit soort flessen ook eens kunnen reviewen? Ben wel benieuwd naar of zo’n titanium fles zijn geld waard is.
    En JustForKoks is toch ook van jullie? Is zijn drinkaccessoires daar niet beter thuis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.