CamelBak Apex Pro
Picture of Jeroen van Wijngaarden
Jeroen van Wijngaarden

CamelBak Apex Pro

CamelBak introduceert het Apex Pro Run Vest, een nieuw trailrunningvest dat voor het eerst werd onthuld tijdens de UTMB™ 2023 in Chamonix.

Verkrijgbaar in 4 maten met een capaciteit van 12 liter (inclusief 1-liter waterreservoir).
Nieuw is de RECCO-technologie ( RECCO-technologie is een tweedelig systeem dat bestaat uit een actieve detector en een passieve reflector, en maakt je vindbaar voor reddingswerkers over de hele wereld ) Het vest bevat een opbergbare en volledig verwijderbare houder voor wandelstokken voor aanpasbaar gebruik en stretch overflow-zakken voor opslag.

Het gebreide gaas op de achterkant zorgt voor ventilatie en lichtheid, terwijl de waterbestendige zak elektronische apparaten beschermt. Het hoofdcompartiment is beveiligd door middel van een diagonale ritssluiting over de volledige lengte. Een apart compartiment is ontworpen om een CamelBak-reservoir vast te houden.

De Apex Pro beschikt over dubbele verstelbare borstbanden, een veilige telefoonzak, een veiligheidsfluit en Polygiene-behandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.