Zeeman in Roblox
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Zeeman lanceert goedkope brandstore in Roblox

Je Roblox avatar goedkoop aankleden met Zeeman, ook dat kan nu. Na grote kledingmerken lanceert ook het Nederlandse Zeeman een eigen brandstore in de game waar je jouw karakter zo goedkoop mogelijk kunt aankleden.

De winkel kent allemaal Zeeman basics, zoals slippers, zonnebrillen, shorts, tops en T-shirts. In tegenstelling tot de echte winkels, bevat de brandstore een DJ en een dansvloer naast de pashokjes, zodat je meteen helemaal uit je plaat kunt gaan in je blauw-gele fanwear. Zeeman belooft enkele maanden open te blijven en haar fashion zo goedkoop mogelijk te houden. Afgelopen week kondigde ook JBL een eigen gebied aan in Roblox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.