JBL Land in Roblox
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

JBL opent JBL Land in Roblox

Een virtuele omgeving waar gaming, creativiteit en geluid centraal staan. Die wereld opent JBL deze week in de populaire game Roblox.

Roblox is al jaren een geliefde bestemming voor tieners en volwassen YouTubers met een obsessie voor diezelfde tieners (ja, ik heb het over @dutchtuber). In JBL Land kan de gamer zelf zijn eigen geluidsidentiteit creëren. Gamers verdienen soundbites door JBL Land te verkennen. Die kunnen ze weer kwijt in jukeboxen die overal verspreid staan. En daar kunnen ze weer ontdekt en gewaardeerd worden door anderen. Er zijn zelfs mini-podia en natuurlijk een speciale JBL shop met in-game merchandise. Daar kunnen gamers niet alleen JBLZ-, maar ook Roblox eigen valuta kwijt aan virtuele JBL items. Daarnaast zijn er speciale acties door het jaar heen, waaronder een Tomorrowland activatie en productlanceringen.

JBL kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.