Logo GadgetGear.nl
SkyShowtime Logo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Prijsverhoging SkyShowtime op komst

De prijs voor jouw SkyShowtime abonnement kan per 23 april omhoog, maar ook omlaag gaan. SkyShowtime gaat namelijk ook een abonnement op basis van reclame introduceren.

In tegenstelling tot bij Amazon Prime, lijkt het erop dat de reclamegedreven variant van SkyShowtime dezelfde content zal bevatten als het reguliere abonnement. Maar voor het abonnement met reclame ben je slechts €5,99 kwijt, terwijl je voor hetzelfde abonnement zonder reclame €8,99 per maand gaat betalen in plaats van de €6,99 nu.

SkyShowtime bevat content van Comcast en Paramount zenders en studio’s als Sky, Paramount Studios, Universal Pictures, DreamWorks, Nickelodeon, Peacock en Showtime.

Eén reactie

  1. Ik kijk op het moment naar Yellowstone via SkyShowtime (gratis zender via Ziggo). De beeldkwaliteit is best goed (als iemand die in de regel naar blurays kijkt). De resolutie is maximaal 1080p dat er prima uit ziet, maar op grotere schermen zou het kunnen dat het tekort komt. Ze zijn echter bezig met 4K, maar dat is nog niet beschikbaar. Ook HDR ontbreekt. Dat is wel een enorm gemis bij bepaalde series. Nu is dat bijv. op Netflix vaak op een heel irritante manier toegepast, maar op Amazon gaat dat bijv. een stuk beter en dan ziet dat er echt mooi uit. Ik denk dat een serie als Yellowstone daar wel van geprofiteerd zou hebben.

    Geluidskwaliteit is dudelijk wat minder. Niet alleen wordt geen enkele vorm van surround ondesteund, ook het stereogeluid mist wat.

    Ik zie wel wat series erop staan die ik wil kijken, dus ik zou daarmee zeggen dat het aanbod best ok is. Ik ben alleen niet kapot van de app. Ondertitel-aanpassingen moeten echt beter, want het ziet er nu lelijk uit. Ik kijk nu via de Ziggo-app, want hoewel niet ideaal is de ondertiteling daar niet zo lelijk als op de SkyShowtime app.

    Ook het ‘spoelen’ werkt wat raar. In plaats van stappen van een x-aantal seconden begint er een schuiver te lopen die je kan variëren in snelheid. Ik heb liever de bekende stappen en dat je met langer inhouden geleidelijk grotere stappen maakt.

    Dat ze de prijs verhogen naar 9 euro vind ik alles bij elkaar jammer (ondanks dat ik dus niets extra’s betaal) en eigenlijk het geld niet waard. Maar goed, de streaming-oorlogen zijn kiling, zoveel is duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.