Logo GadgetGear.nl
Oppo Find X5 Pro
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

KPN introduceert nieuwe unlimited 5G abonnementen

Vandaag lanceert KPN nieuwe mobiele abonnementen voor zowel consumenten als het MKB. Daarbij betaal je niet langer voor het aantal MB’s dat je verbruikt, maar kies je niet als bij Odido voor een bepaalde 5G snelheid.

Waar je bij Odido kiest voor 10Mb/s, 300Mb/s of 600Mb/s, kies je bij KPN voor 50Mb/s, 300Mb/s of 600Mb/s. Daarmee stap je bij KPN in op een datasnelheid die een stuk hoger ligt dan bij Odido. Ter illustratie, om Netflix in 4K te streamen heb je minimaal 15Mb/s nodig.  Bij KPN kan dat al in het goedkoopste abonnement.

KPN onderstreept ook nog dat het voor de vijfde keer op rij is gekozen als snelste netwerk van Nederland op basis van de Ookla snelheidstest.

Eén reactie

  1. Ik weet niet of dit haalbaar is, maar zouden jullie ook praktijktests kunnen doen om te zien wat je werkelijkheid haalt?
    Ben trouwens benieuwd hoeveel extra bezetting van het netwerk je überhaupt hebt als je een snellere vs een langzamere verbinding hebt…

    Ik haal met Vodafone in Zoetermeer 160 Mbit/s vanuit mijn huis op 5G. Snel genoeg, maar het kan dus kennelijk sneller 🙂

    Ben benieuwd waar je het voor gebruikt. Onbeperkt… Dus dan zou je het gewoon kunnen gebruiken als je thuisoplossing? Of is dat niet toegestaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.