Logo GadgetGear.nl
Acer Predator Extreme eScooter Vering
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Illegaal voor Nederlandse gamers, maar zeker tof; de Acer Predator Extreme eScooter

De elektrische step, maar dan op steroïden. Zou zou je de nieuwe Acer Predator Extreme eScooter kunnen zien. Het is een step met dubbele ophanging, hydraulische remmen en een 960 Watt motor waarmee je de gemiddelde e-bike het nakijken geeft.

 

Acer presenteerde de nieuwe elektrische step deze week tijdens Intel Extreme Masters. De elektrische step heeft het vermogen om heuvels met een hoek van 18% moeiteloos te beklimmen terwijl de 10.5ah/36V batterij verwisselbaar is voor het verder vergroten van de range. Die range ligt standaard al op maximaal 35 kilometer. De totale torsie van de motor ligt op 40Nm en de step komt met 10 inch banden. De hele step is IPX5 waterdicht, dus rijden in de regen hoeft geen probleem te zijn. De snelheid is begrenst op maximaal 25 kilometer per uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.