Logo GadgetGear.nl
Sony PS5 Slim
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gerucht: Sony PS5 Pro komt na de zomer

Bij CNBC weten ze het zeker. Sony komt in de tweede helft van dit jaar al met haar PlayStation 5 Pro console als opvolger van de huidige PS5 Slim. De PS5 Slim werd eind 2023 nog snel geïntroduceerd als life extender voor de console.

Sony zou haar console dan netjes rond de hardware refresh van Microsoft uitbrengen. Die zou volgends een gelekte presentatie de ronde opvolger van de Xbox Series X in augustus 2024 in de schappen willen hebben liggen. Beiden zitten dan nog ver voor Nintendo dat de release van de opvolger van de Nintendo Switch uit 2017 naar achteren heeft moeten duwen, voor een release vroeg in 2025.

Sony PS5 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.