Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Bloomberg: De nieuwe Nintendo Switch komt pas in 2025

De geruchten dat Nintendo de opvolger van de originele Nintendo Switch uit 2017 dit jaar zou gaan verkopen waren hardnekkig, maar volgends Bloomberg moeten we toch wachten tot 2025. Een strategisch besluit van Nintendo.

Nintendo zou de uitstel van lancering niet gepland hebben in verband met de hardware, maar omdat de software line-up nog niet volledig genoeg zou zijn voor een sterke release.

Toen Sony Playstation haar PS Vita lanceerde, regende het klachten van gamers dat de openingsline-up, zo’n 20 games, niet voldoende keuze gaf. Met de lancering van de Nintendo Switch had Nintendo al vrij vlot een sterke line-up klaarstaan voor gamers, al was het aantal eigen games niet heel groot. Voor de lancering van de nieuwe console wil Nintendo juist wel een flinke lijn met eigen games klaar hebben staan voor verkoop. Ondertussen houdt Nintendo echter de lippen op elkaar.

Nintendo Switch kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.