Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Eindelijk: Meerdere bridges per Hue account!

Ze hebben er enorm lang voor nodig gehad, maar eindelijk kan het binnenkort. Hoewel we via verschillende domotica hubs al jaren in staat zijn om in een huis meerdere Philips Hue hubs te configureren, kan het binnenkort ook eindelijk vanuit de officiële app van Philips Hue.

De Philips Hue hubs staan nog altijd bekend om hun stabiele prestaties, maar ook om het limiet van slechts 50 Zigbee lampen per hub. Fabrikant Signify zegt dit jaar nog een einde te maken aan de beperking van het aansturen van 50 slimme lampen. Het zal dit jaar mogelijk worden om twee bridges tegelijk onder een account te configureren. Je kunt dan ook beter aansturen in grotere huizen. Er is nog geen datum gekoppeld aan deze functie, maar Tweakers vond deze functie al wel op de Hue productpagina.

Hue kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.