Logo GadgetGear.nl
Philips A6709
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

TP Vision Live: Na Shokz komt ook Philips met een open-oor TWS headset

We waren redelijk enthousiast over het nieuwe open-oor model van Shokz en kennelijk zit er brood in deze productcategorie. Ook de Philips A6709 is zo’n headset die je op jouw oor klemt, maar van een kleine afstand geluid het oor binnen brengt. Zo blijf je optimaal in contact met jouw omgeving. De headset richt zich dan ook vooral op sporters.

De headset is dan ook IP55 stof- en waterdicht. Daarmee kan de headset dus prima tegen zweet tijdens het sporten. Door gebruik te maken van ‘dipole’ design in de vormgeving van de poort voor de driver, probeert de headset het verspreiden van geluid buiten het eigen gehoorbereik tegen te gaan, zodat mensen om je heen niet al teveel last van je hebben.

Philips A6709

AI ruisonderdrukking is aanwezig. De oortjes gaan 7 uur non-stop mee en de charging case levert voor nog eens 21 uur aan stroom. Een kwartier opladen is lang genoeg voor een uur gebruik.

3 reacties

  1. Wacht even, ruisonderdrukking? Wat bedoelen ze hiermee? Ik bedoel, deze dingen zitten niet in je oren, dus welke ruisonderdrukking hebben we het over?

    Dit soort open-ears zijn wel erg fijn bij het sporten trouwens. En eigenlijk loop ik ook buiten liever met open-ears. Fijner om niets in je oren te hebben. Het is ook weer niet zo dat je veel van de omgeving mee krijgt, omdat je geluid afspeelt in de buurt van je oren, en een transparantiemodus van een TWS werkt dus beter omdat daar het omgevingsgeluid echt door je audio gemixt wordt.

    Bij een OpenEar wordt de omgeving overstemd. Maar goed, ze zitten erg prettig. Deze zijn trouwens meer te vergelijken met de Shokz OpenFit die jullie ook besproken hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.