Logo GadgetGear.nl
ESMASTER RS2 250
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Fatbike bouwer ES Master failliet

Wederom valt een Nederlands fietsmerk, maar ES Master lijkt wel de eerste van 2024 te zijn. ES Master is een fietsmerk uit Alkmaar en stond bekend om haar fatbikes.

Hoewel VanMoof en QWIC al relatief lang op weg waren voor hun failissement, heeft de fatbikebouwer het toch ook alweer 5 jaar weten uit te houden. Zelfs na een berisping van de inspectie Leefomgeving en Transport op bezoek kwam omdat de fatbikes van het merk veel te hard reden. Hierdoor moest het merk eind 2022 nog een flinke aanpassing in haar assortiment maken.

Gelukkig voor klanten ging het bij ES Master vooral om Chinese productie en vele standaard componenten. Het vinden van vervangende onderdelen en servicepunten zou voor klanten geen drama mogen zijn. Onlangs sprak een van onze redacteurs nog lovend over het ontwerp van de ESMASTER RS2 250.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.