Logo GadgetGear.nl
Samsung Frame Speaker Solo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Samsung komt met mooiere audio-fotolijst dan Sonos

Samsung kennen we van de Frame TV’s. Datzelfde idee passen ze nu toe op Samsung speakers. Je koopt een fotolijst, waar de speakers zijn ingebouwd. Een eenvoudiger in je interieur te integreren idee dan de Ikea Symfonisk Schilderijlijst met Sonos speaker.

Net als bij het product van Sonos en Ikea, gaat het ook hier om een multiroom speaker die je in jouw audio omgeving kan integreren. Wat Samsung heel slim doet, is dat het hier wel mogelijk is om jouw eigen print in de lijst te plaatsen. Samsung wil, net als Ikea, muziek naar voren kunnen sturen. Alleen lost Samsung dit ogenschijnlijk op door een veel dikkere rand om jouw foto heen te laten zien.

Samsung Frame Speaker Solo

Het lijstje bevat een relatief zware speaker line-up. Twee tweeters, twee midrangers en twee woofers die samen ook nog eens Dolby Atmos gecertificeerd zijn. Om het af te maken, kun je Samsung’s flinterdunne voedingskabel gebruiken, zoals je ook gewend bent van de Frame TV’s.

Helemaal tof zou het natuurlijk zijn als Samsung op termijn met een display versie komt, waar bijvoorbeeld album art op zichtbaar is. Maar zover is het bedrijf voor nu nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.