Logo GadgetGear.nl
JBL lanceert Quantum Stream gaming microfoons
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: JBL lanceert Quantum Stream gaming microfoons

JBL trekt met een heel nieuw arsenaal van gaming microfoons naar de CES in Las Vegas. De microfoons maken deel uit van het Quantum Stream label.

JBL Quantum Stream Talk

De JBL Quantum Stream Talk is het absolute instapmodel van JBL, met RGB LED’s voorop de microfoon. Fijn is wel dat je door het slanke profiel veel zicht houdt op de rest van jouw gaming setup. PC gebruikers hebben met deze microfoon al toegang tot QuantumEngine software van JBL om de EQ aan te passen. De JBL Quantum Stream Talk gaat slechts €49,99 kosten.

JBL Quantum Stream Talk

JBL Quantum Stream Studio

Met de JBL Quantum Stream Studio til je jouw hele setup naar professioneel niveau. Met drie condensatormicrofoons kan deze unit 192 kHz/24 bit audio vastleggen. Met echte studiokwaliteit audio jouw stream in knallen dus. De microfoon kent vier opnamepatronen zodat je afhankelijk van jouw situatie echt rondom de microfoon al het geluid oppikt (handig bij interviews) of juist alleen voor de microfoon. Filters reduceren geluidspieken zodat jij daar niet over na hoeft te denken en er is RGB verlichting aanwezig. De JBL Quantum Stream Studio gaat €149,99 kosten en is daarmee een stevige concurrent voor microfoons als de Blue Yeti X van Logitech.

JBL Quantum Stream Studio

JBL Quantum Stream Wireless

JBL komt ook met een draadloze clip-on microfoon waar wij op de redactie nu al verliefd op zijn. De clip-on microfoon gaat op jouw shirt, de dongle in jouw smartphone en je kunt meteen al beginnen met het opnemen van video’s. De JBL Quantum Stream Wireless gaat €99,99 kosten.

JBL Quantum Stream Wireless

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.