Logo GadgetGear.nl
JBL PartyBox
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: JBL introduceert nieuwe PartyBox speakers

JBL komt met twee nieuwe PartyBox speakers en een set draadloze microfoons voor iedereen die nog meer sfeer wilt maken tijdens feestjes on the go.

De JBL PartyBox Club 120 heeft een batterij van 12 uur die verwisselbaar is. De speaker komt met twee microfooningangen en een gitaaringang.

JBL PartyBox Club 120

De JBL PartyBox Stage 320 is de headliner van JBL. Hij komt met twee woofers en dubbele tweeters om zo zowel bass als heldere details weer kunnen geven. Een handvat en wielen zorgen dat de deze forse jongen nog gemakkelijk kunt vervoeren. Uiteraard zit er een lichtshow in en de batterij is krachtig genoeg voor zo’n 18 uur feest. Bovendien kun je die gemakkelijk verwisselen om nog langer door te knallen.

JBL PartyBox Stage 320

De JBL PartyBox Wireless Mic is een set van twee draadloze microfoons die op de PartyBox aangesloten kunnen worden, klaar voor jouw zangkunsten. In de microfoons is voor een cardioid microfoon gekozen om zo minder last te krijgen van rondzingend geluid wanneer je zingt of presenteert. De batterijen in de microfoons gaan 20 uur mee.

JBL PartyBox Wireless Mic

De JBL PartyBox Club 120 gaat €399,99 kosten. De PartyBox Stage 320 €599,99 en de microfoons gaan voor €129,99 over de toonbank.

JBL PartyBox kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.