Logo GadgetGear.nl
Tsubame Archax
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Tsubame lanceert de Archax mech robot

Wie een beetje Japanse anime volgt, kent de waanzinnig toffe mech robots van Gundam. Het Japanse Tsubame heeft er hard aan gewerkt en maakt de droom om een Gundam mech te bezitten nu werkelijkheid voor een kleine drie miljoen dollar.

Je hoeft overigens niet te verwachten dat hele groepen defensie-inkopers nu bij Tsubame voor de deur staan. Het bedrijf heeft voornamelijk als missie om science fiction te vertalen naar science reality. De voornaamste droom is dat de machine in de ruimte ter werk wordt gesteld, omdat de handen van de mech wel degelijk sterk zijn. Voortbewegen doet de machine overigens op wielen en niet op voeten, omdat wielen eenvoudigweg superieur zijn aan voeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.